Bernadotte er et hus i herskapelig serien. Dette huset er i to etasjer og har løsninger som virkelig gir deg følelsen og fornemmelsen av luksus. I korte trekk er dette veldig mye for pengene. 

More

Amanda tilhører kategorien og stilarten moderne/funkis/pult tak. Boligen er praktisk innredet og er i tråd med den stil utviklingen vi har sett de siste 10 årene.

More

Julie er huset som har en solid blanding av klasse og tradisjonelle løsninger. 1,5 etasje, praktisk innredet, 2 bad og loftstue. Samtidig er det tidløst og tilpasset småbarnsfamilier.

More

Stine er et hus med et diskret snev av luksus. Består av én etasje pluss et meget spesielt tårn på 2x16 kvm som kan benyttes til kontor, bibliotek, ekstra soverom eller loftstue. 

More

Mer Informasjon:

Hvis du ønsker mer informasjon om denne eiendommen, hus eller hytte, ber vi deg fylle ut -og sende inn skjemaet under. Vi vil så kontakte deg enter per E-Post eller per telefon med det første, for å bistå mer ytterlig informasjon. Vår egen hus katalog kan også lastes ned som PDF fil fra vår nettside, eller den kan bestilles og sendes med normal postgang. Vi håper å høre fra deg!