Scandia Eiendom AS er en del av samarbeidet vi kaller Scandia Group. Vår virksomhet består i utvikling av eiendomsprosjekter, formidling av boligtomter, samt leveranse av nøkkelferdige boliger. 

Vi kan tilby attraktive boligtomter og har valgt å ikke legge press på kjøperne om å måtte benytte oss som leverandør av hus ved tomtekjøp. Vi har hatt tomter i Skarnes, Sør-Odal kommune, som nå dessverre er utsolgt. Tomter kommer og går rimelig fort, så her er det bare å ta kontakt med en forespørsel, så skal vi gjøre vårt ytterste for å hjelpe til.

Vi har derimot en generell holding basert på at vi stiller oss til disposisjon for de som ønsker våre tjenester. Vi er i en prosess vedrørende import og avtaler med flere produsenter av hus rundt om i Europa. Dette innebærer at vi til en hver tid er årvåken og følger med på hvor de beste tilbudene finnes. Vi tror våre kunder kun ønsker det beste tilbudet som til en hver tid finnes på markedet. Vi kan forsikre om at våre leverandører leverer den absolutt beste kvaliteten til markedets laveste pris. Dette er vår garanti til våre kunder. 

Vil sørger for at du oppnår det beste tilbudet på markedet, enten som halvfabrikat eller som komplett nøkkelferdige bolig. Det kan være betydelig å spare for de som har lyst til å gjøre innvendig arbeid selv. Dette er i så tilfelle montering av gipsplater, sparkling og maling innvendig.  Legge gulvdekke i form av parkett, belegg etc. I tillegg kan kunden selv velge å montere kjøkken -og baderomsmøbler.

Våre partnere vi benytter er alle sertifisert med sentral godkjenning innenfor sine egne respektive felt/områder:

  • Arkitektur

  • Tekniske tegnere

  • Graving

  • Planering

  • Betong og Støp

  • Elektriker

  • Rørlegger

Slik kan vi som din leverandør, Make Your Dreams Come True!